Levande räkor igen.

Några av er som läst på bloggen har frågat hur det går med räkorna. Äntligen är det dags för en provleverans!
Vi ska skicka en låda från Thailand om en månad för att se hur många som överlever, sedan bestämmer vi om vi kan frakta dem ända från Filippinerna.  De största räkorna jag sett ligger runt 300g styck. Smak och konstistens är lika bra som minder räkor. De flesta odlare skördar räkorna när de väger mellan 30 och 50g, dvs sushistorlek. Det vore väldigt trevligt att kunna erbjuda levande monsterräkor som lagervara året runt. Nästa steg, om räkorna överlever, blir att frakta röding, dock bara inom Sverige.

Kommentarer:
Postat av: Lars Larsson

Läste att du skickat en container till Philippinerna från Sverige
Jag är nu på väg att göra samma sak
Skulle mycket gärna vilja veta alla de misstag du gjorde så att jag slipper dessa eller vet hur man slingrar sig ur dessa.
Har skickat mycket aircargo till Ph. Mutor var det ända sättet att få ut grejerna under rimlig tid.
Men man måste veta hur och var man skall muta.
Men bara man får grunderna så skall det nog ordna sig. nyss köpt land och skall bygga hus här. 10 mil söder om manila.
Hoppas att du kan hjälpa mig
Hej så länge

2007-04-18 @ 03:47:50
Postat av: Freddy Lund

Har läst din blog under stort nöje.har varit en del i PHP. har nu köpt tomt på Parlawan i el nido. kommer att börja bygga i höst. Funderar på att isolera bort värmen för att hålla huset svalt. huset kommer att ligga ca 30-40 meter över havet(inget damm). solfångare för varmt vatten och 12volt lagras i batterier... vad tror du om detta ?

2007-04-19 @ 23:53:30
Postat av: Anna Jonsson

Hehe

Postat av: Jan Wiklund

Kontrar med min blogg. Intressant hur gamla skolkamrater vägrar åldras, ständigt har nya projekt på gång och lever livet!
Adressen: http://apuleius.spaces.live.com
P.S. Har hittat en fyndighet av enormt fina kräftor i Ryssland! Flodkräftor - stora och granna! Något för augusti??

2007-05-19 @ 13:08:11
URL: http://www.pinang.biz

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits